Her har vi samlet tilbakemledinger fra faglig område, samt brukere. 

Øverst har du de faglige, mens fra brukerne ser du litt lenger ned på siden.  

Faglige tilbakemeldinger

Ut ifra pasientenes utsagn er bøylen lett og bruke og den gir rask smertelindring, også raskere virkning enn hodetabletter. Som akupunktør bruker jeg selv disse punktene mye med god virkning, men også i tillegg for å behandle andre lidelser som tåreflod, leamus, såre øyne, smerter i øyne, tåkesyn, bare for å nevne noe. Jeg har selv prøvd bøylen på lettere hodepine og slitne øyne med tilfredsstillende resultat, også er den behagelig å bruke.
Hanne Hauger, Akupunktør TCM
Kosmoklinikken
Jeg har fulgt utviklingen og konseptet til AcuFriend fra starten av, og har prøvd det ferdige produktet. Jeg vil ikke nøle med å anbefale det, da det for det første er helt ufarlig å bruke, og kan gi meget god lindring både ved bihuleproblemer, forkjølelsesplager og ikke minst, hodepine. AcuFriend vil ikke kurere problemene, men må sees på som det den er, nemlig et godt hjelpemiddel. Langvarige problemer skal selvfølgelig utredes hos lege. Der hvor trykket fra AcuFriend kommer, sitter det viktige akupunkturpunkter hvor man vanligvis setter nåler bl.a. ved ovennevnte problemer. Det er derfor ikke farlig å trykke, eller bruke redskaper som trykker her. Jeg har av egen erfaring merket at produktet lindret mine trette øyne etter en dag ved datamaskinen. Jeg mener at AcuFriend absolutt er et produkt som lindrer, enten man har lettere til moderat hodepine, trette øyne etter timer foran datamaskinen, eller ved annen overanstrengelse av øynene.
Aud Midtsund
Homeopat og soneterapeut
Jeg har de siste ukene gjennomgått produktet og analysert markedet for AcuFriend,før jeg kunne gi en uttalelse. Min konklusjon er:
 • Dette bygger på kjente akupunkturpunkter, utfra flere tusen års erfaring i behandling av hodepine. De punktene produktet setter i klem er i akupunkturen kjent som B1 og B2 som utgjør 2 av i alt 67 punkter på blæremedianen. Disse punktene er beskrevet i bla. min akupunkturbok, til behandling av hodepiner.
 • Det er en økende mengde i befolkningen som begrunnet /ubegrunnet er redde for å innta medikamenter som fjerner hodepine-smertestillende. Forbruket av smertestillende er i dag en faktor som kan undertrykke alvorlige diagnoser.
 • Who har klassifisert 12 typer hodepine, hvorav flere typer der medikamenter ikke virker, eller har redusert virkning. AcuFriend bør på en del av disse lidelsene kunne ha en komplimentær effekt.
 • - AcuFriend har ikke som mål å helbrede hodepine, men å redusere plagen til et minimum.Hensikten er ikke å fjerne smerten 100 % for dette er en lidelse som har en årsak som thalamus skal løse, gjennom de signalene som kommer dit.
 • Jeg anser produktet som enkelt å bruke, trygt, og det vil ikke kreve noen spesiell opplæring verken av pasienter eller apotekpersonale.Etter min vurdering av AcuFriend er dette et produkt som bær være et alternativ på alle apotek.
 • Aage Stenseth
  M.D.T.M akupunktør
  Norges Migreneforbund ble i april 2012 kontaktet av AcuFriend AS med forespørsel om vi kunne være behjelpelige med å gjennomføre en test av deres produkt, AcuFriend mot hodepine. Testpersonene ble rekruttert fra våre medlemmer, og undersøkelsen ble gjennomført i perioden august-oktober 2012.
  AcuFriend er en akupressurbøyle som ved hjelp av press mot akupunkturpunkter i øyehulen, kan bidra til å lindre hodepine.
  Testresultatene viser at 80 % av testpersonene har opplevd en lindring av sin migrene/hodepine ved bruk av AcuFriendbøylen.
  Norges Migreneforbund valgte å være behjelpelige med gjennomføring av denne testen blant våre medlemmer, da tidligere tester i 2009 og 2010 viser gode resultater for lindring av hodepine. Me bakgrunn i testen som er gjennomført mener vi at AcuFriend vil kunne være et godt alternativ for de av våre medlemmer som ønsker et alternativ til smertestillende tabletter. Det har ikke kommet noen tilbakemeldinger om medisinske bivirkninger ved bruk av akupressur bøylen AcuFriend blant våre medlemmer.
  Anne Clark
  Norges Migreneforbund

  Tilbakemelding fra brukere

  Mitt problem var stadige muskelspenninger og smerter bak øynene bl.a. ved mye PC-arbeid og sportskommentatorvirksomhet. Altså stresshodepine. Et radioinnslag der denne bøylen ble nevnt, gjorde meg nysgjerrig, siden jeg hadde erfaring med akupressur som effektiv behandlingsform. Jeg fikk kontakt med gründeren bak produktet og fikk testet ut bøylen i stressede situasjoner. Den fungerte etter ønske. Etter litt eksperimentering fant jeg ut at det beste var å ta i bruk bøylen før anstrengelsene startet; - altså forebyggende. Plagene ble betydelig redusert.
  Bjarne Li
  Ål
  Etter at jeg begynte med akupressurbøylen har jeg sluttet med smertestillende medisiner. Den er svært effektiv! Min datter på 12 år synes også den hjelper godt på hodepine og vi begge synes den lindrer og roer ved "slitne" øyne. Jeg anbefaler Akupressurbøylen på det varmeste!
  Hege Jørgensen
  Jeg har brukt AcuFriend i mange år, og bruker den daglig. Jeg er veldig fornøyd, og kan trygt anbefale den. Jeg bruker min hodepinebøyle ofte både på dagtid og på natten. Blir ofte sliten i hodet, og da er det den som hjelper. Bruker den og når jeg legger meg, og sovner. Ingen bivirkninger der.
  Ingeborg Eilertsen
  Den fungerer bra mot hodepine og migrene. Hos meg fungerer den best når jeg tar den på tidlig i et migreneangrep og beholder den på i flere timer. Da opplever jeg at den både lindrer og stopper utviklingen av angrepet. Ikke er prisen avskrekkende heller. Tommel opp
  Frank Schjelderup
  Hei! Jeg har brukt AcuFriend i noen år nå og er superfornøyd. Den tar toppene av migrenen min slik at jeg ikke trenger å bruke like mye medisiner. Det å kunne minske medisindosen har vært veldig fint for meg, siden å gå på sterke migrene medisiner ikke er en optimal hverdag. Det gjør og til at det som kunne ha vært anfall som gjør deg fraværende på arbeid, nå gir lettere anfall slik at det ikke r så mye ut over det daglige. Den er og fin på annen hodepine. Det presset bøylen gir har og en avslappende effekt, er jeg stresset og har vanskelig for å sovne tar jeg den på. Håper flere er åpne for å prøve bøylen, noe som er en fin erstatning for sterke medisiner og bivirkninger. Tusen takk til Acufriend som gjør hodepine hverdagen lettere
  Tina Leirbakken Eidsgaard
  Jeg fikk min første AcuFriend av min datter i julegave for "mange år siden. Den har hjulpet meg mang en gang, altså brukt flittig da jeg har kronisk migrene. Jeg liker veldig godt det lille presset som bøylen gir, føler at migrenen avtar da. AcuFriend gir helt klart også et kortere anfall. Nå har mitt barnebarn, Athina fått migrene, så hun skal helt klart få prøve bøylen, og vi håper også hun vil ha nytte av den. Den anbefales!
  Torill Veberg
  Denne kan jeg gå god for! Stresshodepine, migrene ... - Har fulgt produktet fra den spede begynnelsen, og denne bøylen virker! Fin og nyttig julegave for de som har hodepineplager og slitne øyne!
  Aud Midtsund
  Må innrømme at når jeg først fikk presentert Acufriendbøylen til meg, så hadde jeg ikke den store troen på at den skulle virke. Men helt utrolig, etter ca 5 minutter så kjente jeg at hodepinen begynte å avta.
  Mona Johansen
  Gol
  Min erfaring av acufriend bøylen er veldig god. Den lindrer på punkter jeg har vondt når jeg har migrene. Der jeg tidligere brukte å trykke med fingrene eller ligge med spissen av en pute mot punktene, bruker jeg nå acupresur bøylen. Den er veldig lett og behagelig å bruke. Liker den veldig godt og kan absolutt anbefale den videre. Det er liksom litt ”godt” at noe trykker på de punktene jeg har ”vondt” uten at jeg må gjøre det selv. Erstatter ikke bestandig smertestillende, men er en godt erstatning og ofte hjelper det å bruke kun bøylen og slappe av.
  Veronika Andreassen

  Kjøp AcuFriend her

  Kun i Norge