Acufriend.no

Fagfolk

Aage Stenseth

Jeg ble introdusert for AcuFriend i april i 2008, og ble meget fasinert over teknologien og perfeksjonismen lagt i det ferdige produkt. Jeg har arbeidet med akupunktur i 25 år, er internasjonal foreleser i faget og har utgitt oppslagsbok for akupunktører.

Min vurdering av Acufriend:

1. Dette bygger på kjente akupunkturpunkter, ut fra flere tusen års erfaring i behandling av hodepine. (De punktene produktet setter i klem er i akupunkturen kjent som B 1 og B 2, som utgjør 2 av i alt 67 punkter på blæremeridianen. Disse punktene er beskrevet i bl.a. min akupunkturbok, til behandling av hodepine)

2. Det er en økende mengde i befolkningen som begrunnet/ubegrunnet er redde for å innta medikamenter som fjerner hodepine (smertestillende). Forbruket av smertestillende er i dag en faktor som kan undertrykke alvorlige diagnoser.

3. WHO har klassifisert 12 typer hodepine, hvorav flere typer der medikamenter ikke virker, eller har en redusert virkning. AcuFriend bør på en del av disse lidelsene kunne ha en komplementær effekt.

4. Jeg anser produktet som enkelt å bruke, trygt, og det vil ikke kreve noen spesiell opplæring.

Etter min vurdering av AcFriend er dette et produkt som bør være et alternativ for alle mennesker.

BIVROST AS

«Bivrost på Gol er et senter med alternative behandlinger, som ble etablert i 2005.
Behandlingstilbudet vårt baserer seg på kinesisk filosofi. Vi kjenner derfor godt til meridianlæren med tilhørende akupunkturpunkter.

Vi har fulgt produktet fra en tidlig prototype som var litt hard på punktene, til dagens utgave som er behagelig å ha på nesen.  Vi har videre fra november 07 vært med på å teste ut dagens utgave av AcuFriend på noen av våre klienter.  Da vi har god kunnskap om de 4 punkter på urinblæremeridianen, som blir påvirket av bøylen, var det spennende hvordan den ville virke på hodepine, slitne øyne og bihuler.  De klientene som har prøvd den hos oss, kjente en virkning etter 10 – 15 min.

Det var ikke like enkelt å finne klienter med hodepine, når de kom til oss, så vi lånte ut AcuFriend slik at de kunne teste den hjemme.  Gode tilbakemeldinger fra alle som har prøvd den.  Vi kan på det sterkeste anbefale Acufriend!».

KOSMOS KLINIKKEN

«Ut ifra pasientenes utsagn er bøylen lett og bruke og den gir rask smertelindring, også raskere virkning enn hodetabletter.

Som akupunktør bruker jeg selv disse punktene mye med god virkning, men også i tillegg for å behandle andre lidelser som tåreflod, leamus, såre øyne, smerter i øyne, tåkesyn, bare for å nevne noe.

Jeg har selv prøvd bøylen på lettere hodepine og slitne øyne med tilfredsstillende resultat, den er også behagelig å bruke».

Hanne Hauger, Akupunktør TCM, Kosmos klinikken