Bestilling:

For å kunne handle i nettbutikken hos Acufriend AS må man ha fylt 18 år, men alle som ønsker det kan registrere seg for å motta nyhetsskriv og tilbud pr. e-post. Bestilling fra våre kunder er bindende iht. Kjøpsloven idet kunden bekrefter bestillingen. Dette gjøres idet kunden belastes for bestillingen gjennom en av betalingsmåtene.

Betaling

Kunder hos Acufriend.no kan betale med kort via Paypal. Ved betaling gjennom Paypal taster kunden inn kredittkortnummeret sitt, utløpsdatoen og en verifiseringskode (CVV2) og kan deretter vente på leveringen. Acufriend.no bruker en tredjeparts løsning for å ivareta sikkerheten ved netthandel. Acufriend AS får ikke tilgang til dine betalingsopplysninger. Når en ordre er lagt inn hos oss med ditt kort blir det gjort en autorisasjon på kortet ditt. Dette betyr at vi sjekker at kortet er ekte og at det er dekning på det. Vi gjør så en reservasjon, hvor beløpet du handler for blir reservert for sitt bruk. Dette vil si at pengene fremdeles er på kortet ditt, men at de ikke kan røres av andre enn Acufriend.no så lenge ordren eksisterer. Dersom du kansellerer en ordre vil reservasjonen heves og pengene frigjøres på kortet ditt (innen to «bankdager»). Det er først etter at du har mottatt varen at pengene blir tilgjengelig for oss. Ved eventuelt angrefrist eller reklamasjon, vil man få tilbakebetalt beløpet minus de avgifter som påløper oss av tredjeparts betalingsløsning.

Levering

Acufriend.no sender produktet gjennom normal postgang, produktet leveres i postkassen om den er stor nok. Om dette ikke er mulig, leveres den til nærmeste postkontor. Fraktkostnader på produktene baserer seg på Posten sine satser.
Angrefrist. Du som kunde har angrefrist i henhold til Angrerettloven av 20. juni nr. 27 2014. Dersom vilkårene for angrerett er oppfylt, må kunde selv betale for returkostnader av varen.
Priser: Alle priser er inkl mva. Fraktkostnadene er etter postens satser. Alle varer som sendes i oppkrav, selv med fri frakt, belastes med 180 kr i gebyr for oppkrav.

Reklamasjon

Kunden kan reklamere i.h.t. Kjøpsloven dersom mottatt produkt har feil eller mangler. I slike tilfeller ber vi om at du tar kontakt, og sender oss de nødvendige opplysninger på post@acufriend.no . Skader eller mangler må meldes ifra rett etter at kunde har mottatt varen. Ved reklamasjon dekker vi kostnaden for retur.

Personvern

Alle våre utsendelser baserer seg kundens aktive aksept. Det vil si at du som kunde bestemmer om vi skal kunne sende deg e-post eller gjøre andre markedsaktiviteter som inkluderer deg. Acufriend AS lagrer ikke betalingsinformasjon da dette håndteres av betalingssystemet Paypal. Ved bestilling av produktet aksepterer man at vi lagrer opplysninger for bruk i markedsføring minst en gang etter bestilling. Etter dette kan man selv melde seg ut av dette.

Salgsforbehold

Acufriend AS tar forbehold om prisendringer, samt trykkfeil og endringer i tekst, bilder og linker på vår nettside.